Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Avslutning for 4 medarbeidere

Kommunedirektøren takket de 4 for tjenesten

Publisert , Oppdatert 30. august 2024
Avslutning 260824

Fra venstre: Kommunedirektør Torill Mørkhagen, Katrin Elvebakk, Ermin Krehic, Bente Storåker og Elyn Nilsen

Bente Storåker, Elyn Nilsen og Katrin Elvebakk har alle gjort seg fortjent til det kongelige selskap for Norges vels medalje for lang og tro tjeneste, medaljen tildeles særlig fortjente arbeidstakere som har jobbet i minst 25 år hos samme arbeidsgiver før pensjon og har et uklanderlig tjenesteforhold. 

Ermin Krehic  begynte å jobbe i Sørfold i 2016. De erfaringene han har etter å ha vært flyktning selv, er helt unik, og har gitt et stort fortrinn i jobben hans.

Ermin har vist stor arbeidskapasitet og har alltid stått på. Han har heller aldri vært redd for å påta seg nye oppgaver. Som eksempel kan det nevnes at han tok ansvaret for saksbehandling knyttet til startlån, låne/tilskudds-utvalget, bostøtte, utleie av kommunale boliger, med mer. Og han har hatt gode resultater i jobben han har gjort som flyktningkonsulent. Ermin har vært en positiv faktor i arbeidsmiljøet, og er kjent for å være raus med å dele ut klemmer. Vi takker han så mye for innsatsen, og ønsker han masse lykke til videre. 

Elyn Nilsen begynte sin karriere i kommunen på Eldresenteret. Den gangen var også Hjemmesykepleien lokalisert på samme plass, og hun jobbet også vakter der. Etter noen år flyttet hun over til Sykehjemmet i Røsvik før hun kom til Legekontoret i 2002. Elyn kan driften av kontoret ut og inn. 

Elyn er kjent for alltid å være smilende og blid, og er meget dyktig i det hun gjør. Elyn er veldig fleksibel og ikke redd for å prøve nye ting, og hun tar ansvar for å lære seg de tingene som er nødvendige. Elyn er en veldig positiv faktor i arbeidsmiljøet. Det har ofte vært latter i gangene når hun er på jobb. Hun baker for øvrig de beste ostekakene som finnes. Sånn internt på legekontoret har de også lært at hun er flink til å danse.

Nå når Elyn skal gå av med velfortjent pensjon, kommer hun til å bli savnet. Sørfold kommune takker henne så mye for innsatsen, og ønsker henne masse lykke til fremover.

Bente Storåker har vært en uvurderlig ressurs for Sørfold kommune i mange år. Hennes innsats som politisk sekretær, i servicetorg og på økonomi har gjort en stor forskjell i kommunen. I mange år har hun vist en dedikasjon og trofasthet som alle beundrer. Hun har vært en pålitelig støtte for kommunen uansett hvilke utfordringer vi har stått ovenfor. Hennes erfaring og kunnskap har hatt stor betydning for å holde oss på rett kurs, og begrepet Sereptas krukke er også brukt om henne.  En av de tingene som virkelig særtegner Bente er at hun er utrolig hjelpsom, Enten det gjelder å bistå sine kolleger eller sørge for at møter eller arrangementer går som planlagt, har hun alltid stilt opp med et smil og en vilje til å bidra. Det er ingen tvil om at alle har kunnet stole på henne. Sørfold har vært er utrolig heldige som har hatt henne i kommunen i så mange år. Vi takker for hennes tjeneste.

Katrin Elvebakk har også hatt et langt arbeidsliv i Sørfold kommune. Hun har vært en av hjørnesteinene i pleie og omsorg. Hun er kjent for å være en god kollega og strekker seg langt for både brukere og de hun samarbeider med.

Hun har arbeidet ved Sørfold sykehjem i Røsvik og har vist alle hva det betyr å være hjelpepleier.  Hennes dedikasjon til omsorg, hennes evne til å alltid være fleksibel og hjelpsom, og ikke minst hennes evne til å stå opp for sine kolleger er eksemplarisk. Det har ført til at hun både har vært hjelpemiddelkontakt og har trådt til når det har vært behov i andre deler av tjenesten.  Siden 2016 har hun også hatt rollen som hovedtillitsvalgt, en rolle hun har fylt med integritet og ansvarsfølelse. Hun har stått på barrikadene for de ansatte og alltid sørget for at stemmen til sine kollegaer har blitt hørt. Dette har ikke bare gjort henne til en god kollega, men også til en viktig støttespiller for ledere i organisasjonen. Hennes evne til å være en fleksibel og hjelpsom medarbeider er beundringsverdig. Uansett utfordringer har hun stått klar til å hjelpe, med hjertet fylt av omsorg. Hennes innsats har bidratt til å gjøre hverdagen bedre for pasienter og medarbeidere i Sørfold og vi er takknemlige for innsatsen. Vi setter stor pris på Katrin, ikke bare for den faglige dyktigheten, men også for varme og medmenneskelighet hun bringer med seg. Sørfold kommune sier tusen takk for arbeidsinnsatsen, for at hun er akkurat den hun er og ønsker henne lykke til videre som varaordfører i Sørfold.

Bilder

Medarbeiderer med minst 25 år i SK
Fra venstre: Kommunedirektør med Katrin Elvebakk, Bente Storåker og Elyn Nilsen som alle har minst 25år i tjeneste