Sørfold ungdomsråd har gitt gode innspill til hvordan vi kunne gi de unge her i kommunen en fin musikkopplevelse under arrangementet 5. august. Flere artister ble forespurt, og logistikk var litt problematisk for noen da veien mellom Bodø og Straumen vil være stengt deler av dagen på grunn av sykkelrittet.

Men på forespørsel til bandet Defusion, fikk vi “ja”, og vi tror dette skal bli en veldig god opplevelse for de som vil høre et band av høy kvalitet og med unge musikere på scenen. 

Fra Parkenfestivalens side har vi klippet bl.a. følgende om bandet:

Bandet har på kort tid gjort seg bemerket, og spilt på blant annet Dama di, Sinus, Blåfrostfestivalen og Buktafestivalen. Defusion vant Rock mot rus i Andenes i 2023 og ble beskrevet som en gruppe svært dyktige individualister som skilte seg ut med sin tydelige signatur og egenart. De tok også seieren på Imagine Norway og skal representere Norge under den internarsjonale finalen i Brüssel i desember.

Vi leier inn scene og lyd fra InTune i Bodø slik at kvaliteten på konserten skal være i de beste hender, også lydmessig. Konserten blir avholdt på egen mobil scene som plasseres inn mot Bakeriet/Prix.

Vi gleder oss, og håper alle unge (og voksne) i hele kommunen vil ha med seg denne gratis konsertopplevelsen i Straumen sentrum, 5. august ca. kl. 14.