– Vi må henstille alle om å stoppe denne aktiviteten da vi er bekymret for eventuelle konsekvenser. Et fall i havet på østsiden av røret gir kort vei å svømme til land, et fall på vestsiden av røret vil kunne gi tragiske konsekvenser. Bakgrunnen for dette er at et Ø1200 rør som flyter i sjøen vil være umulig å komme seg opp på, alternativet da er en svømmetur på inntil 500 meter for å komme mellom rørene eller eventuelt dykke under.
 
Dette melder Jon Meisfjord i ei melding, med håp om å nå foreldre og foresatte til å bidra så denne farlige leken opphører.
 
Byggherre Sisomar / Elkem og entreprenør Seløy Undervannservice uttrykker stor bekymring for konsekvensene denne leken kan få og ber om at dette stoppes.

 – Vi oppfordrer alle foreldre om å snakke med sine barn om risiko ved å klatre på rørene, er henstillinga fra Meisfjord i Sisomar AS. 
 
Vi håper meldinga kommer raskt frem, da det i disse dagers varme er veldig fristende å benytte sjøen som lekeplass, men det bør skje der det er trygt og uten fare for ulykker. 
Skulle noen observere noe som bør meldes fra om vedrørende lek ved eller på disse rørene, er det mulig å kontakte Jon Meisfjord på mobil 48 14 90 60.