(Alle foto: Røsvik oppvekstsenter - se bildekavalkade nederst i artikkelen)

Arrangementet foregikk fra 10.00, fram til 13.00. Liam og Tuva fra 7. klasse startet det hele, før småtrinnet overtok med to sanginnslag. Deretter var det klart til storfint besøk!

Da Thor Hushovd, Tom Høgli og teamet ankom Røsvik rett før kl. 10.30, ble de tatt imot av ordfører Kolbjørn Mathisen, næringssjef Gerd Bente Jakobsen, rektor Trude Cecilie Gleinsvåg og lærer Birgitte Gleinsvåg. De to sistnevnte guidet besøket rundt. Det ble trivelige 45 minutter med aktivitet i Røsvik.

Oppvekstsenteret hadde forberedt ei ferdighetsløype på sykkel, og gode, gamle «17.mai-leker».

Sporty besøk deltok både på ferdighetsløype på sykkel, i samspill med elever og andre voksne i ballbingen, på sekkeløp, stylter, bokskasting og sist, men ikke minst, som levende blink – som var en meget populær aktivitet for barnehagebarna og elevene.

Hushovd plassert i figur for å kastes svamper på

 

Hushovd og Høgli hadde også litt tid til mingling, kaffepause, pratet med elever og tok seg tida til autografskriving.
Det var servering av kaffe, saft og bakst, samt varme griller for tilbereding av lunsj, som folk selv hadde med seg.

Nærmere 100 stk med stort og smått møtte opp.
 

Garden Party - idé fra Praha

Årets Garden Party ble arrangert for 5.gang. Dette er et opplegg etter en ide fra samarbeidsskolen vår i Praha, og vi har derfor beholdt navnet på engelsk, for å vise opprinnelsen. Samarbeidsprosjektet med skolen i Praha er avsluttet, men ideer, som denne, lever videre. 

Det ble en flott dag, og arrangementet unngikk heldigvis det verste regnet. Oppvekstsenteret har et fantastisk uteområde, og barn og elever koste seg rundt omkring på området, og ute i Solstien, en liten oase i skogen, i umiddelbar nærhet til oppvekstsenteret.

Noen foresatte hjalp til under og etter arrangementet, og dette var et godt bidrag for å få et så stort arrangement i havn.

Nå er det bare å vente spent på tv-bildene fra vår vakre kommune!

Trude Gleinsvåg, rektor Røsvik oppvekstsenter.