Hvordan bestille kano?

På kommunens hjemmeside kan du gå via “Kultur og fritid”, og der finner du en knapp som har tittel “Gratis kanoutleie”. Her ligger lenke til retningslinjer for leie, hvordan systemet med nøkler er, og informasjon som er verdt å vite i forbindelse med f.eks. fiske og fiskekort.

Her er direkte lenke til sida for gratis kanoleie.

Du kan via denne sida bestille kano for enten 4, 8, 12 eller 24 timer, men hver booking gjelder kun innen én dato. Bestiller du for 24 timer, betyr det fra midnatt til neste midnatt - altså hele den dagen. 

Bookingsystsemet holder oversikt over tider som er ledige, så dersom du ønsker 12 timer kano, men ser at datoen ikke har ledige tider, betyr det at andre har bestilt kanoen den dagen såpass lenge at det ikke blir plass for din 12-timers bestilling. Du kan da forsøke den andre kanoen på samme sted, evt. finne en ny dato som har ledige tider for ditt ønske.

Skulle du komme til en kano som er defekt eller mangler noe vesentlig, er det viktig at du gir oss beskjed på telefon 
75 68 50 00, slik at servicekontoret hos oss kan videreformidle behov for ettersyn av utstyret. 
Som leietaker er du selv ansvarlig for at kanoen og utstyret legges tilbake i samme stand som du lånte det. Dette gir alle en god opplevelse når de kommer for å hygge seg med en kanotur. 

Packraft kommer… 

Vår utstyrssentral ved biblioteket, melder at de også vil få tilgang på utstyr for packrafting (små oppblåsbare båter). Så om du ønsker å låne dette, tar du kontakt med dem. 
Her finner du mer informasjon om utstyrssentralen.

Vi håper utstyret blir flittig brukt, slik at mange kan få noen fine opplevelser med åretak på vannet - enten det er for å fiske, se på fugleliv, nyte sommersola eller ha med kaffe og pølser på en fin familietur.

Ha en flott sommer!