Som nevnt er utplasseringen for å utforske og finne ut om en jobb er for deg eller ikke. Jeg valgte kommunikasjonskontor og IT-avdelingen, fordi begge har noe med teknologi å gjøre, som er det beste synes jeg. Innblikket jeg har hatt på kommunikasjons kontoret oss Bjørnar var, å lage artikler, svare på E-poster, redigere på Sørfold kommune sin side og Facebook side. Jeg har både hjulpet med og laget en artikkel - f.eks. artikkelen om Pride, og vi har sjekket ut live streaming som brukes til kommunestyremøter.  
Jeg vil takke Bjørnar Pettersen for en finn og lærerik periode. 

Fadejs på IT-avdelingen
Jeg har vært innom IT-avdeliga der de styrer med alt som har med kommunens PC'er å gjøre.

IT-avdelingen var spennende. De har ansvar for brukerstøtte, om noen trenger hjelp med en pc eller noe annet innenfor IT er de der for å hjelpe. De lager og monterer internettkabler, ansvarlig for backup-systemet for alle pc-er på hele rådhuset. De både reparerer og setter opp pc-er som f.eks. skal brukes av skoleelvene. De fikser feilmeldinger og problemer med å bruke programmer. Jeg har fått bygge min egen Internettkabel ved å sortere seks ledere i rett rekkefølge. Det er det jeg har fått sett på, over så kort tid. Jeg er takknemlig til Roger og Jostein.

Fra denne utplasseringsuka, har jeg fått innblikk i hvordan IT-kontorarbeid ser ut og noen mener det er kjedelig, men jeg mener det er helt fantastisk. Tenk - å bruke hjernen til å arbeide. 
Fortsatt er planen min videre å studere IT etter studiespesialisering på videregående skole.